Afbeelding
Foto: Cees Wevers

De Dijkvelders gaan schitteren in Las Vegas

EWIJK - Carnaval staat weer voor de deur en voor carnavalsvereniging De Dijkvelders uit Ewijk belooft het opnieuw een spectaculair jaar te worden. Met het thema 'Las Vegas' staat alles in Ewijk dit jaar in het teken van casino, glamour, showgirls en Elvis. Ieder jaar rond de 'Elfde van de elfde', dit keer op zaterdag 9 november, wordt het seizoen feestelijk afgetrapt tijdens 'Ewijk gaat los'.

De muzikale omlijsting van deze avond ligt in handen liggen van dj Mike. Prins Marco, Adjudant Ruud en Pages Ilse en Sterre zullen nog één keer flink gaan knallen. Helaas nadert voor hen ook het onvermijdelijke afscheid.

Prinskandidaten

Inmiddels wordt in Ewijk al volop gespeculeerd over de opvolgers van Prins Marco en zijn gevolg. Al tijdens de feestavond avond worden daarom de elf nieuwe Prinskandidaten geheel in Las Vegas stijl aan het publiek voorgesteld.

'Ewijk gaat los' vindt plaats in 'Zottehuus' De Ouwe Deeg in Ewijk. De avond vangt aan om 21.00 uur. De toegang is gratis en het feest is voor alle leeftijden. Voor verdere informatie wordt verwezen naar de website www.dijkvelders.nl.