Korfbalwedstrijden NAS

BEUNINGEN - De recreanten van NAS speelden vorige week woensdag hun wedstrijd thuis tegen Klimop. NAS was duidelijk de betere partij en won met 7-0.

De aspiranten B2 speelden thuis tegen Vios. NAS start fel uit de blokken, maar moest toch snel tegen een achterstand aankijken. Femke wist met een knap afstandsschot de gelijkmaker te maken. NAS breidt de voorsprong snel uit door doelpunten van Tyra (strafworp en afstandsschot) en een afstandsschot van Sanne. De rust wordt bereikt met een 4-1 voorsprong. Na de rust speelt NAS wat slordig en kan Vios terugkomen door 4-2 te scoren. Larissa bepaalt uiteindelijk de eindstand op 5-2.

Afgelopen zaterdag moest de E2 van NAS korfballen tegen SVO1. SVO scoorde al snel het eerste doelpunt door middel van een strafworp. NAS moest aan de bak. Voor de rust wist Fiene nog een mooi doelpunt te score. De tweede helft ging NAS goed door. Jade en Femme gooiden er twee prachtige doelpunten in, en ook Fiene scoorde nog een mooi doelpunt. De stand werd 1-4 voor NAS.