Bijgaand een overzicht van de diensten en vieringen in de regio komende week. Voor meer informatie over de diensten en overige activiteiten, zie de websites van de diverse kerken en geloofsgemeenschappen.

Misintenties

Het was gebruikelijk om in de Maas en Waalkanter en de Koerier misintenties te plaatsen. Met de overgang naar de Maas en Waler is in goed overleg met de geloofsgemeenschappen besloten geen misintenties meer op te nemen bij de kerkberichten. Om dat geleidelijk aan af te bouwen, is gekozen voor een overgangsperiode van een maand. Met ingang van november worden de misintenties niet meer in de krant geplaatst. Deze zijn vanaf dat moment terug te vinden op de websites van de diverse geloofsgemeenschappen. Parochie H. Franciscus en H. Clara vermeldt de misintenties ook in De Klep, De Ratel en Deesternieuws.

Meer informatie

Meer informatie over de diensten en overige activiteiten is te vinden op de websites van de diverse geloofsgemeenschappen. Voor meer informatie over de diensten van de protestantse kerk, zie: www.kerkenmaasenwaal.nl. De parochie H. Franciscus en H. Clara (gemeente Druten) is te vinden op www.parochiefranciscusenclara.nl. Voor de website van de H. Johannes XXIII parochie (gemeente Beuningen), zie: www.johannesxxiii.nl. Voor meer informatie over de St. Christoffelparochie (gemeente West Maas en Waal), zie: sites.google.com/site/maasenwaalparochies.