DIO'30 boekt overwinning op Eendracht'30

MOOK - DIO'30 heeft met de tweede overwinning van dit seizoen, tegen Eendracht'30, goede zaken gedaan en zich stevig genesteld in de brede subtop. De overwinning was zwaarbevochten, maar zeker verdiend.

Door Twan van der Zandt

DIO'30 kreeg al in de eerste minuut een grote kans om op voorsprong te komen. Luc Verhoeven zag zijn schot gepakt worden door doelman Bas Schoolmeesters. Bij de volgende aanval was het wel raak. Brian Croonen legde de bal klaar voor Luc Verhoeven, die de bal in de verre hoek schoot, 0-1. Het was een open wedstrijd en het spel ging op en neer. Brian Croonen tikte de 0-2 binnen, waarna enkele kansen voor de thuisploeg volgde. In de slotfase van de eerste helft raakte DIO'30 de controle op het middenveld kwijt. Een beeld dat ook aan het begin van de tweede helft zichtbaar was. Toch gaven de spelers van DIO'30 weinig kansen weg. Er was zelfs een kans op de 0-3, maar uiteindelijk was het Eendracht'30 dat, dankzij een penalty, de aansluitingstreffer maakte. Met deze 1-2 stand was de spanning terug in de wedstrijd. Eendracht'30 mocht nog een paar gevaarlijke vrije trappen nemen, echter wist de thuisploeg niet meer te scoren. Eindstand 1-2.