Leones wint nipt van sv TOP

BENEDEN-LEEUWEN - Op sportpark Het Zijvond werd afgelopen zondag de wedstrijd tussen Leones en sv TOP afgewerkt. In een spannend duel wisten de Leeuwenaren aan het langste eind te trekken, waardoor de club nu gedeeld eerste staat, met zes punten uit twee wedstrijden.

Door Brent van Erp

Leones begon fel aan het treffen met de Brabanders. Er werd hard gestreden om elke meter, en de wil om aanvallend te spelen was duidelijk aanwezig. Het was sv TOP dat de eerste grote kans kreeg, maar doelman Noud Koppers wist met een sterke redding zijn doel schoon te houden. Niet veel later was het dan toch raak voor Leones. Dylan van der Ven strafte geklungel in de defensie van TOP perfect af met een bekeken schot. Oss ging echter niet bij de pakken neerzitten en maakte voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft kwam Leones, direct na het fluitsignaal, weer op voorsprong. In de verdere 45 minuten werd er niet meer gescoord, waardoor de eindstand bleef steken op 3-2.