Gelijkspel voor AWC

WIJCHEN - AWC heeft afgelopen weekend tegen Longa '30 in eigen huis een punt gepakt. Al vroeg kwamen de bezoekers op voorsprong. Er waren slechts zeven minuten gespeeld toen de bal al in het doel van AWC lag. Vanaf de vijfentwintigste minuut werden de Wijchenaren sterker en dat resulteerde in de gelijkmaker. Een kopbal van Daan de Bruijn eindigde op de lat en Jaap Jansen schoot net naast, waarna De Bruijn op slag van rust voor de 1-1 tekende.

AWC kwam sterker uit de kleedkamer en ging op zoek naar een voorsprong. Hier hoefde het publiek niet lang op te wachten; binnen vijf minuten eindigde een voorzet van De Bruijn bij Fren Stevens, die de bal achter doelman Erik Wijnbergen werkte. Longa kwam later op gelijke hoogte, toen een hoge voorzet door invaller Jelmer Krooshof over doelman Veltmaat werd gekopt. Eindstand 2-2.