Sam's Kledingactie

PUIFLIJK - Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam's Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel.

Deze keer is er gekozen voor humanitaire hulp aan Jemen waar de humanitaire crisis verergert. Ongeveer 80% van de bevolking - 24,1 miljoen mensen - heeft behoefte aan humanitaire hulp, onder wie 14,3 miljoen mensen die in levensgevaar zijn. Sinds juni 2018 is dit aantal mensen gestegen met drie miljoen.

Actiedag in Puiflijk

De honderden vrijwilligers van Sam's Kledingactie zamelen het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk.
Van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober kunt u in Puiflijk kleding en schoenen inleveren bij mevrouw R. Reijnen aan de Oude Koningstraat 2a. Zij is dan aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen.

Informatie

Voor meer informatie over het werk van Sam's Kledingactie, de projecten die zij ondersteunt en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd kunt u terecht op www.samskledingactie.nl.