Escape route in Wijchens kasteel

WIJCHEN - In Museum Kasteel Wijchen kan vanaf 1 oktober de spannende escape route 'Het Verloren Verhaal van Gelderland' gespeeld worden. Door het kraken van codes en het oplossen van puzzels voorkomen de deelnemers dat het verhaal van Gelderland gewist wordt.

Het Verloren Verhaal van Gelderland is een route die je in verschillende musea kunt spelen. Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door met gezinsleden puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie. De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. Spelenderwijs ga je op een uitdagende en leuke manier aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum. De escape route duurt ongeveer anderhalf uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. Er wordt geadviseerd om tenminste één volwassene onderdeel van de groep te laten zijn.

De prijs van de escape route bedraagt 10 euro per team/gezin plus het museumticket per persoon. Voor meer informatie en inschrijven, zie: museumwijchen.nl.