Leones gelijk tegen WAVV

Door Brent van Erp

BENEDEN-LEEUWEN - Het eerste elftal van Leones heeft goede zaken gedaan in het bekertoernooi. Ondanks dat de Leeuwenaren na drie wedstrijden op vier punten zijn geëindigd, kan het team zich opmaken voor de volgende ronde. WAVV begon goed op het Zijvond. De heren uit Wageningen waren feller in de duels en hadden meer balbezit. Na een halfuur spelen kantelde het spelbeeld enigszins. De geel-zwarten zetten even flink aan en niet veel later kwam de openingstreffer. Ook in de tweede helft bleef het spel op en neer gaan. Al na tien minuten lag de bal in het Lauwse doel. In de fase hierna zocht Leones minder de aanval dan voorheen, waardoor de gasten wat meer druk gingen zetten. Eindstand 1-1. Door dit gelijke spel bekert Leones verder, als nummer twee in de poule. Volgende week speelt Leones een uitwedstrijd tegen Rhode in Sint-Oedenrode.