Verlies Leones in eerste bekerduel

BENEDEN-LEEUWEN - In het eerste bekerduel van Leones is de ploeg er niet in geslaagd een goed resultaat neer te zetten. Na een kleine tien minuten spelen kwamen de Leeuwenaren op voorsprong. Enkele minuten later lag de bal echter in het Lauwse doel. Het verschil werd duidelijk toen Youssef el Hammouchi na een halfuur spelen met een snoeiharde volley de 1-2 op het scorebord zette. Ook het tweede deel van de wedstrijd was het Bennekom dat de toon zette. Niet lang na rust viel de 1-3. In blessuretijd werd ook nog de 1-4 gemaakt. Door dit verlies is het van belang dat Leones de volgende bekerwedstrijd met een beter resultaat eindigt, wil de ploeg nog verder komen in het toernooi. Zaterdag is er een uitwedstrijd tegen VRC in Veenendaal. Aanvang 15.00 uur.