Deskundige medewerkers staan klaar in de Elektroshop.
Deskundige medewerkers staan klaar in de Elektroshop. Foto: Huisman Etech Experts

Elektroshop met deskundig advies

DRUTEN - De elektroshop van Huisman Etech Experts levert kwaliteitsmaterialen voor de doe-het-zelver én echte klusser. Daarnaast zorgt ons deskundig advies altijd voor de juiste oplossing. Of u nu als particulier of als bedrijf elektrotechnische materialen nodig heeft, u kunt altijd rekenen op goede service en prima ondersteuning.

Al ruim 60 jaar levert Huisman Etech Experts kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Onze medewerkers zijn daarnaast deskundig en helpen onze klanten graag op weg met het juiste advies. In onze elektroshop hebben wij een ruime sortering van elektrotechnische producten op voorraad en zijn er speciale wensen dan worden die snel geregeld. U hoeft geen volle dozen of te veel kabel te kopen, maar u neemt alleen dat mee wat u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch artikelen te veel hebben aangeschaft, dan brengt u het restant gewoon retour en krijgt u direct uw geld terug. Van inbouwdoos tot inbouwspots en van brandmelder tot grondkabel, wij helpen u graag met de juiste keuze.

Als u gaat verbouwen en u wilt geadviseerd worden over materiaalkeuzes of u weet niet exact waar de installatie aan moet voldoen, dan staan onze adviseurs voor u klaar. In overleg maken wij een passend advies en wij rekenen u exact voor wat de kosten hiervoor zijn. Maar ook voor advies, aanschaf en installatie van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Is uw installatie al in orde, maar wilt u graag meer gemak en comfort dan kunt u uw installatie verder automatiseren. Dit kan heel gemakkelijk door een aantal functionaliteiten op afstand te bedienen door draadloze bediening toe te passen. Snel en eenvoudig gaat daarmee de verlichting automatisch of op afstand aan en uit en is het mogelijk om vanuit uw luie stoel de verlichting naar wens te dimmen. Daarvoor is echt geen verbouwing noodzakelijk.

Door in en om het huis energiezuinige verlichting toe te passen die door middel van schemerschakelaars en bewegingsmelders aan en uit gaat, wordt er op energie bespaard en wordt er sfeer gecreëerd. Tevens schrikt buitenverlichting ongewenst bezoek af. Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien, zodat u straks met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Steeds meer mensen willen graag langer thuis blijven wonen, ook als men wat minder mobiel is. Door het toepassen van slimme technische oplossingen is dit vaak mogelijk. Een intercom met automatische deuropener zorgt ervoor dat u niet uit uw stoel hoeft te komen om uw gasten te verwelkomen. Door dit uit te breiden met camera's, is het mogelijk om vanaf elke locatie te zien wie er voor de deur staat.

Kom vrijblijvend langs en laat u verassen door het uitgebreide assortiment en deskundig advies. Onze elektroshop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.