Tien jaar bourgondisch genieten in Rossum

ROSSUM – Bistro In Petto bestaat op 25 juli tien jaar en eigenaar Bram Hoorn viert dat graag samen met zijn gasten. Zaterdag 27 juli zijn belangstellenden van harte welkom op het feest op de dijk (bij slecht weer in de Pub) en gaan de voetjes van de vloer. DJ Seepman en DJ Daffy draaien de plaatjes, en voor een welkomstdrankje wordt gezorgd.

Bram Hoorn opende in juli 2009 geleden zijn deuren op nummer 1 van de Waaldijk. Wat destijds begon als een droom is nu alweer tien jaar werkelijkheid. Eerst was het alleen de bistro, toen kwam er een zaaltje bij en uiteindelijk ook een pub. Drie concepten onder één dak, met mooie terrassen eromheen.

In de afgelopen jaren heeft iedere ruimte een metamorfose ondergaan. Van groene muren naar mooi grijs, van plastic meubilair naar regisseur stoelen, en van een dakterras met afgedankte meubelen naar een terras met een mooie Franse look en prachtig uitzicht.
Behalve het feest op zaterdag 27 juli, zijn er de komende weken ook verschillende acties om het tienjarig bestaan te vieren. Gasten kunnen onder meer een gratis diner winnen wanneer ze met zes dobbelstenen de juiste code gooien, namelijk 2 5 6 1 6 3, oftewel 25 juli 2009, de geboortedatum van Bistro In Petto. Meer informatie: www.facebook.com/Bistroinpetto.