10 jaar bourgondisch genieten in Rossum

ROSSUM – Feestje! Bistro In Petto is 25 juli 2019 jarig en viert haar 2e lustrum! Bram Hoorn opende tien jaar geleden zijn deuren op nummer 1 van de Waaldijk. Wat destijds begon als een droom is nu alweer 10 jaar werkelijkheid. Eerst was het alleen de bistro, toen kwam er een zaaltje bij en uiteindelijk ook een pub. Drie concepten onder één dak met allerlei mooie terrassen eromheen. In al die jaren hebben we niet stil gezetten. Iedere ruimte heeft een metamorfose ondergaan. Van groene muren naar mooi grijs. Van plastic stoeltjes naar regisseur stoelen, een dakterras met alle afgedankte meubelen, naar een terras met een mooie franse look en uitzicht. Ga zo maar door.

Inmiddels hebben er ongeveer zo'n 150 mensen bij In Petto gewerkt. Een fijne tweede familie kun je wel zeggen! We hebben tieners en pubers groot zien worden, liefdesrelaties zien ontstaan, calimero's zien uitgroeien en ontwikkelen tot echte kanjers. Kinderen die in het begin met hun ouders kwamen eten en nu bij ons in de afwas, keuken of bediening staan. Heel bijzonder!

Vrijdag 26 juli a.s. is er een besloten feestje in de vorm van een personeelsreunie en worden oude tijden herleeft. Zaterdag 27 juli a.s. ben je welkom op het feest op de dijk (bij slecht weer in de Pub) en gaan de voetjes van de vloer, want DJ Seepman en DJ Daffy draaien de plaatjes! Voor een welkomstdrankje wordt gezorgd.

Tot slot willen we komende weken ook nog op verschillende manieren trakteren en hebben we diverse acties bedacht om iets terug te geven aan onze vaste gasten. Zo kun je een gratis diner winnen als je met 6 dobbelstenen de juiste codes gooit, namelijk 2 5 6 1 6 3, oftewel 25 juli 2009 onze geboortedatum.