Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Dag van Druten viert lustrumjaar

DRUTEN - Traditiegetrouw wordt op de eerste donderdag van augustus de Dag van Druten gehouden. Dit jaar viert het evenement een lustrum. Voor de vijfenveertigste maal brengt Stichting Druten Promotie als vanouds tal van activiteiten voor jong en oud. Wegens overweldigend succes is er dit jaar ook weer een Avond van Druten.

Op de Hogestraat en de Kattenburg is er de traditionele braderie, met diverse koopwaar. Daar tussenin en tussendoor is zowel voor volwassenen als kinderen van alles te beleven. Er zijn verschillende straattheater-acts, een virtual simulatie-hal, kermisattracties, een heuse klimwand en een bungee-trampoline.

Avond van Druten

Na het succes van vorig jaar volgt dit jaar opnieuw een 'Avond van Druten'. Op het marktplein treden niemand minder dan Maan, Daredevils, Peter Beense, René Schuurmans en zangers Mick en Henk op; een waardige afsluiter van een dag vol vertier.

De avond begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.drupro.nl. Aan de kassa kosten kaarten 15 euro.