Een impressie van Schuif 'm erin 2018.
Een impressie van Schuif 'm erin 2018. Foto: Reinier Jansen

Twee banen bij Wamels Schuif 'm erin

WAMEL - Bootspotvereniging Wamelskwartiertje organiseert op zaterdag 29 juni de activiteit Schuif 'm erin. Hierbij zoeven deelnemers met een bodyboard, met hoge snelheid, over het water. De organisatie is al enige weken bezig met de opbouw van de stellages aan de buitenwiel in Wamel.

Dit jaar worden er twee banen gerealiseerd van ieder 24 meter, waarvan één uitgerust is met een schans. Deelnemers gaan van beide banen één keer af. Bij de ene schans gaat het om de snelste tijd, bij de andere om de langst afgelegde afstand. Deelnemers hoeven niks mee te brengen, de organisatie zorgt voor de materialen. Wel valt er een originaliteitsprijs te winnen, beoordeeld aan de hand van de leukste outfit. Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Inschrijven is dus niet meer mogelijk. Uiteraard is iedereen welkom om de deelnemers aan te moedigen.

Muziek

Schuif 'm erin 2019 heeft dit jaar verschillende artiesten weten te strikken. Met DJ Sill Smetsers kunnen de voetjes van de vloer en zanger Joeri Plazier trakteert het publiek op de gezelligste nummers. Ook zanger Marinus en DJ Karim verzorgen een optreden.

Natte vrijdag

Het evenement op de zaterdag wordt voorafgegaan door de 'Natte vrijdag' op 28 juni. De jeugd kan deze avond deelnemen aan Rodeo voetbal en Schuif 'm erin Junior. Inschrijven hiervoor is mogelijk via www.bootspotwamel.nl/inschrijfpagina-jeugd.
Meer informatie over het evenement, zie: www.bootspotwamel.nl.