Veteranen bijeenkomst Beuningen

BEUNINGEN - In het kader van de Nederlandse Veteranendag, eind juni, is er op zaterdag 22 juni een veteranenbijeenkomst in Beuningen. Deze dag is bedoeld als eerbetoon aan Nederlandse veteranen.

Programma

Het programma gaat om 11.00 uur van start bij het Veteranenmonument in Beuningen. Aansluitend is er een programma op diverse locaties. De dag wordt om 15.00 uur afgesloten in de Lèghe Polder. Alle veteranen die zijn ingeschreven bij het Veteranen Instituut in Doorn ontvingen een uitnodiging voor de bijeenkomst op 22 juni. Wie als veteraan geen uitnodiging kreeg maar wel graag aanwezig wil zijn bij de bijeenkomst, kan zich aanmelden via gemeente@beuningen.nl t.a.v. Sacha Peters.

Het Veteranenplatform in Beuningen is een lokaal platform dat opkomt voor de belangen van veteranen binnen de gemeente. Veteranen vinden er steun en samenhorigheid bij elkaar en delen hun ervaringen. Wie op de hoogte wil blijven van activiteiten en nieuws van het platform kan zijn of haar gegevens opgeven via het aanmeldformulier op de website: www.veteranenplatformbeuningen.simpsite.nl.