Repetitie van de nieuwe voorstelling van het ruïnetheater.
Repetitie van de nieuwe voorstelling van het ruïnetheater. Foto: John van Gelder

Ruïnetheater Batenburg speelt 'Slopend, een Auto-biografie'

BATENBURG- Bart (1923-2019), eigenaar van de gelijknamige autosloperij komt toch vrij plotseling te overlijden. Hij laat een vrouw, drie zoons en twee dochters na. De crematie verloopt in passende kledij, het zijn immers nette en beschaafde mensen, die desondanks ook nog wat van politiek weten. Bij de nazit rijst de vraag wie de oude Bart moet gaan opvolgen hij was immers de stuwende kracht. Zoon Bartje is van mening dat de oudste zoon Jos dat moet doen hij heeft in Eindhoven bedrijfskunde gestudeerd en is weledelgeleerd. Maar Jos woont in Amerika en ze hebben geen adres. Zoon Herman heeft aan een bedrijfsongeval met de autobrug een prettig spraakgebrek overgehouden waar stagiaire Nina de SIO (sloper in opleiding) helemaal voor valt. Tussen die twee bloeit dan ook wat moois. Uiteindelijk komt de nieuwe CEO uit erg verrassende hoek.

Door Constance Moolhuijzen


De nieuwe voorstelling 'Slopend, een autobiografie' is een spel met mooie muziek door het ruïne combo en heerlijke liedjes, goed voor anderhalf uur vermaak.
Een voorstelling van schrijver en regisseur Jan van de Bovenkamp, muzikale leiding en arrangementen; Huub Sprang.

Speeldata

vrijdag 28 juni 20.00 uur,
zaterdag 29 juni 20.00 uur,
zondag 30 juni 14.30 uur,
vrijdag 5 juli 20.00 uur,
zaterdag 6 juli 20.00 uur,
zondag 7 juli 14.30 uur

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 15 euro, inclusief een kop koffie of thee. De toegangsprijs voor kinderen bedraagt 3 euro. Locatie; Kasteelruïne Batenburg.

Reserveren

Meer informatie en reserveren via: www.ruinetheaterbatenburg.nl.