Gratis proeflesdag muziek

DRUTEN - Wil je graag een instrument bespelen maar twijfel je over de keuze van het instrument? Lijkt het je leuk om een keer op een muziekinstrument te spelen of een zangles te nemen? Laat je uitdagen en neem een gratis proefles op zaterdag 22 juni bij De Nieuwe Muziekschool. Iedereen vanaf acht jaar kan zich aanmelden voor die gratis proefles op een instrument of zangles.

Proefles nemen

Bedenk op welk instrument je een proefles wilt en stuur een mail naar de docent van je keuze. Op www.denieuwemuziekschool.nl (bij informatie - docenten) staan alle mailadressen en telefoonnummers. Wanneer je een mail hebt verstuurd, ontvangt je bericht terug met daarin de ingeplande tijd. Alle lessen vinden plaats bij IKC De Kubus, Irenestraat 3 Druten.

Voorspeelavonden

Op het eind van het schooljaar organiseert iedere docent een voorspeelavond voor zijn leerlingen. De eerste avond staat gepland op vrijdag 21 juni. Iedereen is daarbij van harte welkom. Ga naar www.denieuwemuziekschool.nl voor een overzicht welk instrument op welke avond te beluisteren is. Beginners en gevorderden zullen van zich laten horen.