Promotie DSZ naar 4e klasse

AFFERDEN - Na een afwezigheid van eenentwintig jaar is DSZ weer terug in de 4e klasse. De ploeg uit Boven-Leeuwen wist in de strafschoppenserie van Batavia te winnen. De wedstrijd werd een thriller met alles erop en eraan. Batavia liet zich in de beginfase nadrukkelijk zien en creëerde twee goede kansen. Na een kwartier werd ook DSZ dreigender. Pas in de tweede helft scoort DSZ de 1-0, maar tien minuten later is de stand alweer gelijk. DSZ komt opnieuw op voorsprong, maar vlak voor het einde van de wedstrijd scoort Batavia de gelijkmaker: 2-2. In de verlenging weten beide ploegen wederom te scoren, en na de tweede verlenging is de stand nog steeds gelijk. Na een penaltyserie komt DSZ als winnaar uit de bus. De ploeg komt volgend seizoen uit in de 4e klasse.