V.l.n.r. Renske, Anouk, Roosmarijn, Jelte, Fenne, Marit, Veronique, Jasmijn, Mette (Levi en Nienke ontbreken op de foto).
V.l.n.r. Renske, Anouk, Roosmarijn, Jelte, Fenne, Marit, Veronique, Jasmijn, Mette (Levi en Nienke ontbreken op de foto). Foto: Bolete

Jeugdtennissers Bolete kampioen. Foto: Bolete

Zondag 2 juni speelde het jeugdteam (Groen) van Bolete haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Geldermalsen. Nadat Fenne, Jasmijn en Marit hun enkelspel en Veronique en Marit hun dubbel hadden gewonnen, werd bekend dat de laatste dubbel van de dag het kampioenschap zou gaan beslissen. Vanwege een opgelopen blessure van Mette begon de dubbel wat later dan gepland. Gelukkig kon Mette wel haar dubbel spelen met Jasmijn. Intussen waren ook Renske, Anouk, Roosmarijn en Jelte aanwezig om hun teamgenoten aan te moedigen. Nadat Mette en Jasmijn de alles beslissende dubbel wonnen en het team met 1 punt voorsprong het kampioenschap binnen sleepte, barste het kampioensfeest los met de andere teamgenoten en de vele aanwezige Bolete supporters.

Nienke en Levi konden op deze kampioensdag helaas niet aanwezig zijn, maar hebben natuurlijk dit seizoen ook hun steentje bijgedragen aan het kampioenschap.