KlusWijs Beneden-Leeuwen geeft 5.000 euro aan haar klanten

BENEDEN-LEEUWEN - De KlusWijs bouwmarkt van Alex van Gruijthuijsen in Beneden- Leeuwen gaat in totaal 5.000 euro aan haar bestaande en nieuwe klanten geven. dat is natuurljik mooi, maar dat verdient een uitleg.

Alex van Gruijthuijsen vertelt: 'We hebben met ons team gesproken over het fenomeen klantenbinding. Een mooie term, maar wat doen we daar nu in de praktijk mee? Natuurlijk doen we iedere dag weer ons uiterste best om hier optimaal aan te werken, maar toch heb ik de uitdaging binnen ons team neergelegd hoe we de klantenbinding nog verder kunnen versterken. Vervolgens is een idee tot wasdom gekomen, waar ik zeer trots op ben.'

KlusPas spaarsysteem

Vanaf vandaag krijgt iedere bestaande en nieuwe klant 5 euro spaarpunten op zijn of haar KlusWijs KlusPas. De KlusPas is een spaarsysteem van de bouwmarkt waarmee iedere klant automatisch 5 procent spaart over de totale aankoop. De komende tijd krijgen klanten daar nog eens extra eenmalig 5 euro aan spaarpunten bij. 'Als een klant nog geen KlusWijs KlusPas heeft, dan kan hij deze natuurlijk krijgen. Wij zetten dan meteen 5 euro aan spaarpunten op deze pas. Dat is toch een mooi begin', vervolgt Alex van Gruijthuijsen.

'Dit doen we net zolang totdat we de genoemde 5.000 euro hebben uitgegeven aan onze klanten. Een mooie actie als je spreekt over klantenbinding, besluit Alex van Gruijthuijsen van KlusWijs bouwmarkt trots.