Biljart kampioenen

MAAS EN WAAL - De biljartcompetities lopen op hun einde, en bij biljartvereniging De Gouden Leeuw en biljartclub en soos d'n Bogerd werden afgelopen week de finales gespeeld. In Wamel werd het VTC Biljarttoernooi gespeeld.

Biljartclub d'n Bogerd

Na 1.034 competitiewedstrijden in het afgelopen biljartseizoen is Marius Slob Algemeen Biljartkampioen van biljartclub en soos d'n Bogerd geworden. Hij nam het in de finale op tegen Mario Sengers. Slob ontving de wisseltrofee uit handen van Niels Gijsbers.

Biljartvereniging De Gouden Leeuw

Bij biljartvereniging De Gouden Leeuw won Gerrie Arts dit jaar de finale van periodekampioenen Jeffrey Heldernisse, Walter Spanjaard en Ruud Winters. Uit handen van Inge van De Gouden Leeuw ontving Arts zijn prijs.

VTC Biljarttoernoooi

Het open biljarttoernooi van het VTC in Wamel, gespeeld over vier vrijdagavonden in mei, werd gewonnen door John Burgers uit Alphen. Burgers won in de finale van Joop van Hemmen. Henk Burgers zegevierde in de strijd om de derde plaats, ten koste van Geurt van Rossum. Het toernooi kende veelal spannende partijen.