DIO'30 dicht bij kampioenschap

DRUTEN - DIO'30 wist afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen DVOL met 2-0 te winnen en maakt daardoor grote kans op het kampioenschap in de derde klasse D.

Door Twan van der Zandt

DIO'30 wist al snel de score te openen, door een doelpunt van Lars van Mill. De ploeg kreeg kansen om verder afstand te nemen, maar was te slordig in de afronding. In de tweede helft kreeg DIO'30 een goede kans op de 2-0, maar die viel echter niet. Een minuut later kwam DIO'30 zelf goed weg, toen Willem Vos de bal op de lijn weg wist te werken. Net voor tijd viel uiteindelijk de bevrijdende 2-0. Doordat Havo ook wist te winnen is de strijd om het kampioenschap nog niet beslist. DIO'30 heeft nog één punt nodig, en die zal zondag binnengesleept moeten worden in de uitwedstrijd tegen Eldenia. De wedstrijd begint om 14.00 uur.