Tributeparty De Wolfsberg in 2018.
Tributeparty De Wolfsberg in 2018. Foto: Rob Herstel

Ode aan artiesten op jaarlijks festival Tributeparty

GROESBEEK - In het weekend van 17 en 18 augustus vindt het jaarlijkse festival Tributeparty plaats, dat zich afspeelt in de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg. Inmiddels hebben maar liefst 11 acts uit binnen- en buitenland bevestigd een ode te komen brengen aan hun favoriete artiesten.


Verdeeld over twee dagen en twee podia kunnen bezoekers genieten van de evenbeelden van muzikale helden als Supertramp, Earth, Wind and Fire, U2, Alanis Morissette, Red Hot Chili Peppers, Aretha Franklin, Johnny Cash, Lionel Richie and the Commodores, The Everly Brothers, Led Zeppelin en de Bee Gees.

Lionel Richie en U2

Bijzonder dit jaar is de energieke ode aan Lionel Richie die gegeven wordt door de Britse topmuzikant Malcolm Pitt en zijn 'The Lionel Richie Songbook', die de 'seal of approval' kreeg van Lionel zelf. De band komt voor de allereerste keer naar Nederland en komt naar Groesbeek voor een zeer exclusief optreden.
Na enkele jaren is het de organisatie ook eindelijk gelukt om de Amerikaanse act L.A.VATION naar Groesbeek te halen, die te boek staat als de beste U2 tribute act ter wereld. Zowel muzikaal als visueel komt geen andere band zo griezelig goed dichtbij het origineel.
Op zondag zal de immens populaire band Night Fever uit Duitsland het festival op swingende wijze uitluiden. Met hun authentieke ode aan popgroep de Bee Gees hebben deze mannen een zeer respectabele live reputatie en een grote, loyale fanclub opgebouwd.

Kaarten

De kaartverkoop is reeds gestart. De zaterdag is jaarlijks uitverkocht, dus liefhebbers moeten er snel bij zijn. Dagkaarten kosten 27,50 euro per stuk, weekendkaarten 45 euro.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.tributeparty.nl.