HVCH deelt aardige tik uit aan Leones

BENEDEN-LEEUWEN - Zondag 12 mei heeft Leones in de strijd om de nacompetitie een aardige tik gekregen. De gasten uit Heesch kwamen na een vroege voorsprong geen moment meer in gevaar.

Door Brent van Erp

In de eerste minuten was Leones nog dichtbij de openingstreffer, maar de Brabantse goalie bracht goed redding. Na een kwartier voetballen werd de eerste tik aan de Lauwse ploeg uitgedeeld. Leones kwam de klap niet te boven, want niet veel later lag de 0-2 al in het net.

In de tweede helft leek Leones de beuk erin te gooien, maar tot scoren kwam het niet. Heesch kreeg na een uur spelen een penalty, waarna de 0-3 op het scorebord verscheen, tevens eindstand. Volgende week spelen de Leeuwenaren in Eindhoven tegen Brabantia.