Gelijkspel Beuningse Boys

NIJMEGEN - Nadat vorige week nog met 3-1 werd gewonnen van Eldenia, stond afgelopen zondag de eerder afgelaste uitwedstrijd tegen DVOL op het programma.

De Beuningse Boys hebben aan een overwinning genoeg om zich definitief veilig te spelen. In de eerste helft gebeurt er weinig noemenswaardig. In de tweede helft zijn het De Boys uit Beuningen die wat beter in de wedstrijd zitten en naarstig opzoek zijn naar de openingstreffer, maar door wat gehaast te spelen zijn er weinig uitgespeelde kansen. De wedstrijd eindigt dan ook in een doelpuntloos gelijkspel.

Doordat RODA'28 wist te winnen van Brakkenstein is het gelijke spel nog niet voldoende om zich veilig te spelen en zal er zondag in de thuiswedstrijd tegen DIO'30 alles aan gedaan moeten worden om de 3 punten in Beuningen te houden. Makkelijk zal het niet worden aangezien DIO'30 nog volop mee doet om het kampioenschap. De aftrap is om 14.00 uur aan de Ooigraaf 2 in Beuningen.