Winst- en verliespartij voor Roda'28

WINSSEN - Waar Roda'28 op paaszaterdag nog een belangrijke overwinning behaalde op RKSV Driel, moest het op tweede paasdag een 5-2 nederlaag tegen Arnhemse Boys incasseren.

Door Theo Veens

In de thuiswedstrijd tegen RKSV Driel begon Roda'28 energiek aan de wedstrijd, en al in de vierde minuut kon het eerste doelpunt worden genoteerd. Helaas kon Roda'28 niet lang van deze voorsprong genieten, want al in de zesde minuut is de gelijkmaker een feit. Na rust is het opnieuw raak voor de gasten uit Driel, maar kort daarop maakt Stijn Gradussen gelijk, 2-2. Uiteindelijk weet Roda'28 RKSV Driel met 4-2 te kloppen.
De uitwedstrijd tegen mede-degradatiekandidaat Arnhemse Boys, op tweede paasdag, resulteerde in een verlies. Roda'28 speelt in de eerste helft een uitmuntende wedstrijd, creƫert voldoende kansen, en scoort twee keer. Arnhemse Boys weet in de blessuretijd de aansluitingstreffer te scoren. In de tweede helft bouwt de thuisploeg de score uit, en wordt het maar liefst 5-2. Aanstaande zondag 28 april speelt Roda'28 geen competitiewedstrijd, zondag 5 mei speelt de ploeg een thuiswedstrijd tegen Brakkenstein uit Nijmegen.