Afbeelding
Foto: Wendy van Nuland

Oldtimer Voorjaarsrit

MAAS EN WAAL - De Brabantse Oldtimerclub 'KMZ' start het nieuwe oldtimerseizoen traditiegetrouw met de Voorjaarsrit, op zondag 28 april. De start is bij Ontmoetingscentrum De Mijlpaal in Hernen, waar de oldtimers voor aanvang gratis te bewonderen zijn.


Afhankelijk van de weersomstandigheden, worden circa 100 oldtimers, luxe of exclusieve auto's en vrachtauto's verwacht. De route voert de deelnemers zoveel mogelijk over rustieke landelijke binnenwegen, dorpen en dijken van de rivieren de Maas en de Waal, naar het eindpunt in het Brabantse dorp Zeeland. Er wordt gestart vanaf 11.15 uur.

Deelname

Inschrijven voor de toertocht kan tussen 10.00 en 11.00 uur bij de startlocatie. Deelname is gratis voor leden van KMZ, niet-leden met een oldtimer betalen 12 euro per auto, exclusief de kostprijs van 3 euro voor een rallybord (vrijblijvend). Iedere deelnemer ontvangt twee consumptiebonnen, een routebeschrijving en een rallybordje. Meer informatie over de Voorjaarsrit of de oldtimerclub Klassiek Mechaniek Zeeland, zie www.k-m-z.nl.

Afbeelding
Afbeelding