DIO'30 wint streekderby

WINSSEN - DIO'30 heeft in de derby tegen Roda'28 geen fout gemaakt in de achtervolging op koploper Hatert. De ploeg uit Haalderen verspeelde zelfs punten, dus al met al heeft DIO'30 goede zaken gedaan.

Door Twan van der Zandt

DIO'30 was vanaf het begin de betere ploeg en was veel in balbezit. Vlak voor rust kwam DIO'30 op voorsprong doordat Bryan Croonen de bal in de verre hoek wist te schieten. Croonen zorgde eveneens voor de tweede treffer in de tweede helft. In de slotfase werd het toch nog 0-3. Paul Frenken schoot de bal in de verre hoek.
De komende drie weken hoeft DIO'30 niet in actie te komen. Op tweede paasdag zou Hatert op bezoek komen, maar die wedstrijd gaat niet door. Op zondag 12 mei komt DIO'30 weer in actie tegen Beuningse Boys. Dan wordt duidelijk wat de achterstand nog is op Havo.