Afbeelding
Foto: Niels Stam fotografie

Tien jaar Ketting & Zo in Druten

DRUTEN - Dit jaar bestaat Ketting & Zo tien jaar. Voor eigenaren Anke en Niels Stam de perfecte gelegenheid om de winkel een volledige metamorfose te geven.

De twee ondernemers vertellen dat ze na tien jaar de wens hadden om het assortiment flink uit te breiden en alles ruimer te kunnen presenteren. Het assortiment bestaat uit een groot aanbod sieraden van merken als Melano, Ikki, Josh, By Jam, IXXXI, Dutch label, Biba, Charmin's en Oozoo, met daarnaast tassen en sjaals.

Begin 2018 is voorzichtig de sprong naar kleding gemaakt, wat zeer enthousiast ontvangen werd door de klanten. Inmiddels zijn er leuke betaalbare merken toegevoegd zoals Zoso, Soya Concept, &Co en Elvira. Daarnaast komen er met regelmaat leuke, trendy items bij.

TapParfum

Naast het assortiment sieraden, sjaals, tassen en kleding, is het label TapParfum vanaf nu in de winkel verkrijgbaar. TapParfum biedt heerlijke parfums, die ter plekke voor klanten getapt worden en bovendien zeer betaalbaar zijn. De parfums worden gemaakt van de hoogste kwaliteit geuroliƫn.

Heropening

De vernieuwde winkel is in oppervlakte toegenomen en heeft een warme en open uitstraling. De heropening is op woensdag 13 maart. Het team van Ketting & Zo hoopt iedereen snel te verwelkomen in de vernieuwde winkel aan de Hogestraat 48 in Druten