Beuningse Boys wint van Brakkenstein

NIJMEGEN - Nadat er afgelopen week een trainerswissel plaatsvond bij Beuningse Boys, stond met de uitwedstrijd tegen Brakkenstein, afgelopen zondag, de eerste klus voor interim trainer Ivo den Bieman op het programma. Met een 1-3 overwinning werd een belangrijke stap in de strijd om klassebehoud geboekt.

Beide teams gingen in de openingsfase op zoek naar de aanval, waarbij Brakkenstein op voorsprong kwam. Beuningse Boys ging na dit tegendoelpunt beter voetballen en kreeg wat meer kansen. Schoten van Erik Middelhof en Perrin Muller strandden echter bij doelman Jeroen Albers. Vlak voor rust wist Roan Dollman echter wél te scoren, uit een afstandsschot die via de onderkant van de lat achter de lijn belandt.

Na de rust hield Beuningen het overwicht en weet in de 84e minuut verdiend op een 1-2 voorsprong te komen. Brakkenstein zette vervolgens alles op alles om de stand gelijk te trekken, echter werd er niet gescoord. Aan de andere kant was het wel raak. Invaller Luuk Könning profiteerde van de geboden ruimte achterin bij Brakkenstein, en schoot de bal met een harde trap in de bovenhoek. Eindstand 1-3.