Afbeelding
Foto: Talent in Wijchen

Op pad voor het Wijchens Memory Spel

Op pad voor het Wijchens Memory Spel

WIJCHEN - Op maandag 11 en maandag 25 maart is er een fotowandeling van Talent in Wijchen. De fotowandeling is bij uitstek geschikt voor inwoners van de gemeente Wijchen die graag andere inwoners willen ontmoeten en van wandelen houden.

Deelnemers aan de fotowandeling werken met hun deelname mee aan het Wijchens Memory Spel. In Wijchen wonen mensen uit maar liefst 67 verschillende landen. Ieder met eigen talenten en verhalen. Via Talent in Wijchen leer je elkaar (beter) kennen door samen leuke dingen te doen. Tijdens de fotowandelingen ga je samen op pad. Al wandelend en kletsend maak je foto's voor het Wijchens Memory Spel.

Fotowandeling

Deelname aan de fotowandeling is gratis en alle Wijchenaren zijn welkom om deel te nemen aan de wandeling. Er wordt verzameld op maandag 11 maart om 9.30 uur in Wijkcentrum Wijchen- Zuid (bij winkelcentrum Zuiderpoort). De wandeling duurt tot ongeveer 11.30 uur. Trek je wandelschoenen aan en neem je smartphone of fotocamera mee. Geen apparatuur? Geen nood, men is ook blij met je ideeën voor leuke foto's.

Het Wijchens Memory Spel wordt op zaterdag 13 april voor het eerst gespeeld, tijdens de gratis voorstelling van Talent in Wijchen in de bibliotheek. Daar laten de groepen dans, zang en toneelspel zien waar ze aan gewerkt hebben en beleeft het Memory Spel zijn première.
Kijk voor meer informatie over Talent in Wijchen: www.talentinwijchen.nl.