Afbeelding
Foto: Manon van Beem

Prijzen voor Drutense turnmeiden

NIJMEGEN - De turnsters uit de Jong Talenten groep van Druturnia en de jongste meiden uit de selectiegroepen hebben tijdens de twee wedstrijden van de START-competitie hun uiterste best gedaan om de jury te laten zien wat zij kunnen. Uiteindelijk wisten ze heel wat prijzen mee naar huis te nemen.

Bij de categorie Jongtalent D3 was de vierde plaats voor Pleun Spanjaards. Isa Stevens werd derde en Nienke van Beem mocht tweemaal het hoogste podium betreden. Nienke werd van alle jongtalenten de beste over de twee wedstrijden en won hiermee ook nog eens de Aanstormend Talent bokaal 2019.

In het niveau Pré-Instap D3 werd Mijs Koole vierde. Milou Derksen wist bij beide wedstrijden derde te worden. In het niveau Instap N3 was de eerste plaats voor Eefje Frerker. Britt van de Geijn werd eerste in het niveau Instap D1. Ook Myron Sas mocht het hoogste podium betreden, en wel in de categorie Pupil 1 D2. In de categorie Pupil 1 D1 werd Suus Ariëns derde. Alle meiden hebben ontzettend hun best gedaan en mogen trots zijn op hun prestaties.