Afbeelding

Winst voor DIO'30

NIJMEGEN - DIO'30 heeft na drie wedstrijden zonder zege eindelijk weer eens drie punten bij kunnen schrijven. De uitwedstrijd bij Brakkenstein werd door een doelpunt in de slotfase met 1-2 gewonnen.

Door Twan van der Zandt

Vorig seizoen werd er bij Brakkenstein nog met 3-0 verloren, dus DIO'30 was gewaarschuwd dat het vol aan de bak moest. Beide ploegen begonnen aanvallend, maar dit leverde geen echte kansen op. DIO'30 kreeg steeds meer grip op de tegenstander en werd steeds gevaarlijker. Halverwege de eerste helft leidde dat tot de 0-1 uit een schot van Luc Verhoeven.
In de tweede helft leek Brakkenstein wat feller. De ploeg kreeg enkele grote kansen en uit een corner viel de gelijkmaker. Brakkenstein zette door, en DIO'30 raakte de controle over de wedstrijd kwijt. Toch wisten de Drutenaren vier minuten voor tijd onverwachts weer op voorsprong te komen. Eindstand 1-2.