DIO'30 speelt met 3-3 gelijk tegen Blauw Wit

DRUTEN - Het is DIO'30 in de thuiswedstrijd afgelopen zondag tegen Blauw Wit wederom niet gelukt om de volle winst te pakken. In een open en attractieve wedstrijd werd het 3-3.

Door Twan van der Zandt

DIO'30 begon fel en alert aan de wedstrijd, en na een kwartier spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Nog binnen het half uur wist DIO'30 ook de 2-0 te maken. Daarna kwamen er kansen voor de bezoekers en binnen korte tijd stond het ineens 2-2. Zo was DIO'30 weer terug bij af.

Na rust kwam Juul Janssen in het veld voor Jesper Kaaks en werd Blauw Wit wat feller. Het waren de gasten die de eerste kansen kregen, maar het was DIO'30 dat op voorsprong kwam. Halverwege de tweede helft kwam Blauw Wit opnieuw op gelijke hoogte. Beide teams kregen nog kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Zondag gaat DIO'30 op bezoek bij Brakkenstein. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.