Afbeelding
Foto: Rotary Wijchen Beuningen Tweestromenland

Team Yoast winnaar Rotary Pubquiz

WIJCHEN - Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland hield afgelopen donderdag de tweede editie van de Rotary Pubquiz. In zaal Sterrebosch in Wijchen namen maar liefst 48 tafels van zes personen het tegen elkaar op. Bedrijven, buren, stichtingen, vriendengroepen en deze keer slechts één politieke partij streden met elkaar om de titel, en brachten met hun deelname geld bijeen voor het goede doel.

De finale was zeer spannend, en met slechts een half puntje verschil met de nummer twee ging het team van Yoast er, evenals vorig jaar, met de eerste plaats vandoor. De nummer twee, PKN de Schakel, was dubbelwinnaar, aangezien zij ook een van de goede doelen, de Casey Troy Foundation, vertegenwoordigde. Gamers 1 eindigde als derde.

De drie goede doelen waar het deze avond allemaal om te doen was waren Het Odensehuis (www.animivivere.nl), de Casey Troy Foundation (www.caseytroyfoundation.nl) en Woondroom Wijchen (www.woondroomwijchen.nl). Zij ontvingen aan het einde van de avond ieder een cheque ter waarde van 2.250 euro uit handen van Rotary-voorzitter Rutger Sonneveld.