Eerste nederlaag Beuningse Boys

BEUNINGEN - Afgelopen zondag stond de competitiewedstrijd tussen Beuningse Boys en Germania op het programma. Bij Germania staat oud Boys trainer Wim Wouterse voor de groep en spelen oud-spelers Jeffrey Aalders, Jackey Dobson en Luuk Arntz.

Door Niels Eggenhuizen

Beuningse Boys begon aanvallend aan de wedstrijd, maar het was Germania dat op voorsprong kwam.

Na de rust ging Beuningse Boys op zoek naar de gelijkmaker, maar de treffer viel opnieuw aan de andere kant. De thuisploeg reageerde snel, want amper een minuut later was het 1-2. Beuningen ging verwoed op zoek naar de gelijkmaker, maar was onzorgvuldig in de afwerking.
Germania profiteerde hiervan en wist 1-3 op het scorebord te brengen. Daarmee was de wedstrijd beslist.