Afbeelding
Foto: Ria van der Velde

Carnaval bij KBO Deest

DEEST - Dorpshuis 't Trefpunt is op dinsdagmiddag 5 maart het middelpunt van het carnavalsgedruis bij de senioren in Deest. Er wordt al uitgekeken naar de rollatorpolonaise en achter de schermen is men druk bezig om enkele surprises te voorschijn te toveren.

Prins Jo d'n Erste treedt deze middag af en het is de vraag of hij de functie komend jaar ook uitoefent. Prins Jo had wel aangegeven aan de adviescommissie om nog een jaar de scepter te willen zwaaien. Het was hem erg goed bevallen. Een wens was uitgekomen, waar hij dertig jaar op had gehoopt. Naast het bekendmaken van de prins staan er deze middag verschillende artiesten op het podium. De muzikale ondersteuning komt van JPV Muziek. Ook zijn er diverse gastoptredens. carnavalsvereniging De Vrolijke Golf zal ook aanwezig zijn.

Aanmelden

De eigen bijdrage voor deze middag bedraagt 10 euro per persoon. Dit is inclusief hapjes en enkele drankjes, en na afloop stamppot boerenkool met worst en een gehaktbal. Opgeven kan tot 25 februari bij Nelly van Gelder, via tel. 0487-51 49 15 (voor de carnavalsmiddag geldt: vol is vol). De zaal is open vanaf 13.30 uur. De festiviteiten zijn tussen 17.00 en 18.00 uur afgelopen.