DSZ laat winst uit handen glippen

OVERASSELT - DSZ is afgelopen weekend tegen Overasseltse Boys toch nog onverwacht tegen een gelijkspel aangelopen. De nummers 2 en 3 van de competitie hadden in de eerste helft veel moeite om het spel te maken. De thuisploeg ging met een 1-0 voorsprong de rust in, maar halverwege de tweede helft kwam DSZ op gelijke hoogte dankzij een goed benutte penalty. Omdat DSZ bleef domineren en druk hield op de goal van Overasseltse Boys werd in 88ste minuut de 1-2 gescoord. Twee minuten later werd ook de 1-3 binnengeschoten, maar deze werd, na overleg met de grensrechter, afgekeurd door de scheidsrechter. Ver in de blessuretijd wist Overasseltse Boys nog wel een corner binnen te koppen. Eindstand 2-2.