DIO'30 hervat competitie met winst

DRUTEN - DIO'30 heeft de eerste wedstrijd na de winterstop verdiend gewonnen van Germania. Het zet daarmee de goede reeks van voor de winterstop voort.

Door Twan van der Zandt

DIO'30 was in het begin de betere ploeg en zette druk. Het kreeg ook wat kansen, maar het duurde tot de tweede helft voor de openingstreffer viel. Via Luc Verhoeven kwam de bal bij Dadier Casal, die via de binnenkant van de paal raak schoot. Zo'n twintig minuten voor tijd kwam DIO'30 op 2-0. Weer was het Luc Verhoeven die Dadier Casal wist te bereiken. De snelle aanvaller nam de bal handig mee en schoot de bal in de verre hoek. Een kwartier voor tijd leek Germania gevaarlijk te worden uit een vrije trap, maar Dennis Amati wist de bal in tweede instantie te pakken. In de slotfase had DIO'30 nog verder uit kunnen lopen. Er waren verschillende kansen, waaronder een penalty, echter bleef het bij 2-0. Komende zondag staat de topper Havo – DIO'30 op het programma. Voor DIO'30 is het zaak om die wedstrijd in ieder geval niet te verliezen om nog volop in de race te blijven voor de titel.