Dire Straits tribute bij De Bever

BENEDEN-LEEUWEN - De tribute band After the Sultans laat op zaterdag 19 januari de tijden van Dire Straits herleven bij Café De Bever in Beneden-Leeuwen.

Heldere gitaarakkoorden vormen de sterke fundering in de muziek van Dire Straits. In de grootste hitlijsten aller tijden weet deze populaire groep nog altijd hoge noteringen vast te houden, wat getuigt van de gunst van het grote publiek. Maar liefst 120 miljoen albums gingen van Dire Straits en Mark Knopfler over de toonbanken van alle werelddelen.
Dertig jaar later brengt de tribute band After the Sultans die periode weer tot leven. Met de uitvoering van klassiekers als Down To The Waterline, Lady Writer, Tunnel Of Love, Money For Nothing en natuurlijk Sultans Of Swing wordt de opmerkelijke entree van Dire Straits en het directe vervolg van deze band in kaart gebracht. De vier muzikanten weten dat fantastisch weer te geven. Het resultaat is een tijdloze staalkaart van ragfijne loopjes en soepele swing.

Bandleden Rob Gollin (gitaar en zang), Ed Gollin (gitaar), John Malawau (bas) en Erich Römer (drums) weten op zeer natuurgetrouwe wijze hun grote muzikale voorbeeld tot de verbeelding te roepen.

Kaarten

Kaarten kosten 10 euro per persoon. Voor meer informatie zie: www.cafedebever.nl.