Informatiemiddag Thomashuis

BENEDEN-LEEUWEN - De beheerders van Thomashuis Beneden-Leeuwen zetten op zaterdag 19 januari 2019 hun deuren open voor mensen met interesse in het runnen van een Thomashuis. Eigenaren Heleen en Rik Koudijs heten geïnteresseerden van harte welkom de sfeer te komen proeven in deze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een beperking. Aanmelden kan via een online formulier.

Tijdens de informatiemiddag maken mensen kennis met het wel en wee in een Thomashuis, in het geval van Beneden-Leeuwen een huis waar Heleen en Rik samenwonen met negen mensen met een verstandelijke beperking. Uiteraard is er een rondleiding en worden er presentaties gegeven door onder andere iemand van De Drie Notenboomen, franchisegever van de Thomashuis-formule. Heleen en Rik runnen het Thomashuis sinds november 2007, 'vanuit de grond van ons hart', zo vertellen ze.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het formulier op www.dedrienotenboomen.nl/de-thomashuizen. Daar is ook meer informatie over deze manier van wonen te vinden.