Muziekfeesten Top2000café en Platenbeurs in D'n Bogerd

DRUTEN - De derde editie van het Top2000café staat voor de deur. De Boudewijn de Groot zaal in D'n Bogerd wordt omgetoverd tot de gezelligste huiskamer van Maas en Waal. Tijdens deze dagen zullen bekende Maas en Waalse DJ's muziek uit de Top2000 ten gehore brengen.

Op 28 december van 20.00 tot 23.00 uur wordt er in het Top2000café een gezellige muziekquiz vol leuke popweetjes, intro's en muziekfragmenten georganiseerd, gepresenteerd door DJ Edwin Meeuwsen. De Quiz heeft een aantal onderdelen waarbij hij geluidsfragmenten gebruikt, zoals rondje hits van dit jaar, bekende liedjes in een andere taal, rondje linkvragen, nr. 1 hits in de Nederlandse Top 40, afkomstig van artiesten uit een bepaald land, muziek uit bekende reclames, films, programma's.

De popquiz is vol, mensen die willen komen kijken, zijn welkom.
Op zaterdag 29 december is de Platenbeurs, hét muziekfeest om het jaar mee af te sluiten. Tachtig meter aan tafels, vol met prachtige lp's, goedkope cd's en zeldzame singles. De entree en het parkeren zijn gratis. De platenbeurs is van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Tijdens de muziekfeesten kunnen bezoekers gebruik maken van de faciliteiten van D'n Bogerd, bijvoorbeeld voor de lunch of een hapje eten.