Roda'28 JO11-1
Roda'28 JO11-1 Foto: Roda'28

Twee jeugdelftallen Roda'28 winterkampioen

WINSSEN - De voetballers van Roda'28 JO8-1 en JO11-1 zijn afgelopen zaterdag winterkampioen geworden. JO8-1 reisde af naar SCE JO8-1 uit Nijmegen en trakteerde de meegereisde toeschouwers op de zoveelste klinkende overwinning én het kampioenschap.

Roda'28 JO11-1 had voor het behalen van het kampioenschap nog een pittige opdracht voor de boeg: winnen van de nummer drie, Bennekom. Roda'28 begon de wedstrijd sterk en creëerde veel kansen. Toch duurde het nog tot de zeventiende minuut voordat Gijs van de Aa de score voor Roda'28 opende. Aanvoerder Duuk de Wit maakte de 2-0, en dankzij Berend Marcusse werd de score uitgebreid naar 4-0. In de tweede helft kwam Bennekom terug tot 5-3, maar uiteindelijk was het Roda'28 dat met 7-3 de winst opstreek. Dankzij de overwinning was het tweede kampioenschap voor de Winssense voetbalvereniging een feit.