Boldershof in winterse sferen

DRUTEN - Het terrein van Boldershof wordt in de periode van 12 december tot 7 januari in winterse sferen gebracht. Op vrijdag 21 december van 18.30 tot 20.30 uur zijn alle inwoners van Druten en omgeving van harte welkom om dit te komen beleven.

Op het gehele terrein staan verlichte kerstbomen en sneeuwpoppen die door cliënten gemaakt en versierd zijn. Ook de woningen en de locaties dagbesteding zijn in winterse sferen gebracht. Verder concentreert het event zich rond het nieuwe gebouw van Dier en Natuur (kinderboerderij) aan de Pa Hoeklaan 30.

Tijdens Winters Boldershof kunnen bezoekers de nieuwbouw bekijken en daarnaast zijn er diverse activiteiten. Er rijdt een treintje waarmee bezoekers een ritje over het terrein kunnen maken langs alle lichtjes en andere versieringen. Bezoekers kunnen deelnemen aan een 'treinreis' door de historie over en rond het terrein met uitleg door één van de leden van de werkgroep Erfgoed (een van de haltes is het minimuseum aan de Kapellekenslaan. Bij de kinderboerderij is een levende kerststal te bewonderen. Er is een kerstmarkt met kraampjes waar dagbestedingsgroepen hun zelfgemaakte spullen verkopen. Tot slot kunnen bezoekers genieten van sfeervolle muziek van een koor onder het genot van een hapje en een drankje.
Locatie: Pa Hoeklaan 30, Druten.