Resultaten Roda'28

WINSSEN - Roda'28 had afgelopen week twee wedstrijden op het programma staan. De ploeg speelde vorige week donderdag een bekerwedstrijd tegen Leones, en kwam zondag uit tegen Arnhemse Boys. Leones was veruit de sterkste tegenstander van de twee, en het verschil tussen de 1e en 3e klasser was zichtbaar groot. Desondanks bood Roda'28 goed partij. Eindstand 2-4.
Zondag werd er op eigen veld gespeeld tegen Arnhemse Boys. Door de regen was het veld lastig bespeelbaar, en het eerste halfuur waren er geen grote kansen. Vlak voor rust was er een grote kans, maar deze werd niet benut. Na rust gingen beide teams op zoek naar de openingstreffer. Er waren verschillende goede acties, maar die leverden niet het gewenste resultaat op. Met nog slechts één minuut in de officiële speeltijd is het Arnhemse Boys dat weet te scoren. Roda'28 probeerde nog wel gelijk te maken, maar het mocht niet meer baten. Eindstand 0-1.