Afbeelding
Foto: Veron van Beuningen

Reünie-Waalkantconcert

DEEST - De Waalkantmuzikanten keren op zaterdag 12 januari voor één keer terug op het podium. Een aantal oud-muzikanten van de vroegere Waalkantmuzikanten hebben samen met dirigent Jos de Kleijn de handen ineengeslagen om een grandioos concert geven: het Reünie-Waalkantconcert.


Voor de inhoud van het concert is gekozen voor de meest aansprekende muzieknummers die destijds door de Waalkantmuzikanten zijn uitgevoerd. Denk aan de muziekstukken waarmee vele landskampioenschappen behaald zijn en waarmee de muzikanten in 2001 Europees kampioen werden.

Het gaat om Egerländer en Moravische volksmuziek, afgewisseld met enkele populaire nummers. Ook aan solowerk zal het niet ontbreken en Evert Josemanders zal zowel vocaal als muzikaal van zich laten spreken.
Het Reünie-Waalkantconcert vindt plaats op 12 januari 2019 in de grote zaal van 't Trefpunt in Deest. Aanvang: 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij Leo van Beuningen in Winssen (tel. 0487-52 24 71).