Ruime winst voor DIO'30

ARNHEM - DIO'30 wist afgelopen zondag met ruime cijfers te winnen van Arnhemse Boys. De Drutenaren kwamen al vrij snel op voorsprong. Een voorzet van Jesper Kaaks belandde op de verre paal en viel zo in het doel, 0-1. Daarna bleef DIO'30 doorgaan met aanvallen, maar waren er ook wat kansen voor de thuisploeg. Na achttien minuten voetballen kwam DIO'30 op 0-2 voorsprong. Na een kleine tien minuten in de tweede helft hadden de Drutenaren de wedstrijd kunnen beslissen, maar de bal ging naast.
Na een uur voetballen was de wedstrijd gespeeld, toen DIO'30 beheerst de 3-0 in de verre hoek schoot. De ploeg breidde de score daarna nog uit, met twee doelpunten in twee minuten. Eindstand 0-5. Komende zondag staat om 14.00 uur de streekderby tegen Beuningse Boys op het programma. De wedstrijd op sportpark de Gelenberg begint om 14.00 uur.