Roda'28 wint in blessuretijd van Beuningse Boys

WINSSEN - De derby Roda'28 - Beuningse Boys trok ondanks de kou veel publiek. Het duurde tot in de blessuretijd voordat het eerste, en enige, doelpunt viel.

Door Theo Veens

Voetbaltechnisch gezien was het geen mooie wedstrijd. Beide teams zetten veel druk op elkaars verdediging. De bal werd hierdoor vaak naar voren gespeeld. Zowel Roda'28 als Beuningse Boys krijgen kansen, maar tot scoren komt het niet in de eerste helft. In de tweede helft zijn er fases dat Roda'28 duidelijk sterker is, maar er zijn ook momenten dat Beuningse Boys het nodige afdwingt. Het ziet er naar uit dat de derby onbeslist blijft.

In de blessuretijd wordt er echter toch nog gescoord. Middenvelder Niek van Gemert weet de bal in het doel te koppen en Roda'28 op voorsprong te zetten. Vrijwel direct na de aftrap wordt de wedstrijd beƫindigd: 1-0 voor Roda'28.