Afbeelding
De prijswinnaars met Mathia Koolhout. (Foto: Mieke Domensino)

Beste Youtube-Vloggers

WEST MAAS EN WAAL - Voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering werden afgelopen donderdagavond drie prijzen uitgereikt aan de Beste Youtube-Vloggers van West Maas en Waal.


De wedstrijd was uitgeschreven door de gemeente. Middelbare scholieren uit de kernen in West Maas en Waal waren uitgenodigd om een 'vlog' te maken over het dorp waarin ze wonen. De titel 'Beste YouTuber van West Maas&Waal' ging naar Floris, tweede werd Thijme en op de derde plaats eindigden Minke en Rosa. Naast een award kreeg Floris een aanvulling op zijn zakgeld.

Floris vertelde in zijn vlog onder andere dat hij graag meer speeltuinen zou zien in Beneden-Leeuwen. Daarnaast wil de leerling het basketbalveldje in zijn dorp weer terug. Hij kreeg de eerste prijs vanwege de kwaliteit van de montage van zijn vlog en omdat hij alle items die verplicht waren, goed had aangepakt. Op 10 oktober kwamen alle geïnteresseerde leerlingen voor het eerst samen. Vlogger Mathia Koolhout praatte hen toen bij over het maken, editen en uploaden van video's.